Независими Граждански Сили

Щаб на Независимите Граждански Сили


You are not connected. Please login or register

Независимите Цивилни Сили - предистория

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Admin

Admin
Admin
Разказано от Бригаден Генерал Таблов


Привет на всички от виртуалната ни общност!

Ще започна с малко предистория. Създаването на Българският Цивилен Корпус беше оформено като идея още по време на първия мандат на Stenlito като президент. Целта беше да се помогне на младите играчи да изпълняват дневната мисия за да могат да получат полагащият се за това бонус. Разбирайки за тази идея, моята помощ се изрази в даряване на 40-те злато необходими за създаване на МЮ. По това време аз все още бях член на Нощната Гвардия. Отговорната задача за командването на Корпуса беше изпълнявана отLubo Uzunov и absfresh. Малко след това реших, че най-логичното действие от моя страна е да се присъединя към формированието, на което бях съучредител, като поех и командването му.

След събитията от събота, обаче – въстанието в Галиция изпаднах в морална дилема – да насоча усилията на Корпуса срещу заповедите на Президента или да сложа неутрална мисия сякаш това не ни засяга. При положение, че в Корпуса има над 1300 играчи, второто ми се струваше абсолютно немислимо. Поради това последната заповед, която издадох като командир на Корпуса беше – „Приоритет – Галиция. Всеки се бие на страната, на която смята, че е правилно”. Държа да отбележа, че поне час се опитвах да достигна до информация от Ръководството на Държавата защо е толкова важно да върнем региона, при положение, че настроенията в обществото бяха тотално против това. Уви, в този период, по мое мнение държавата беше пусната на автопилот. Последващите събития знаете всички.

Давайки си сметка, че Корпуса е учреден по идея на Държавата, и пряко трябва да се подчинява на Президента взех и решението да създам собствен МЮ – Independent Civil Forces!Цел:
- да обединим усилията на цивилните играчи, имащи ясна лична позиция в играта в полза на просперитета на еБългария.
- да докажем, че цивилните сме готови да сме единни в името на общи каузи и твърдо да отстояваме позицията си, без да се подчиняваме на заповедите на военни или политически идеолози, вредящи на интересите на обществото.
- да помагаме на групата, която по редица причини остава извън прожекторите на вниманието, презрително обединявана с термина „Цивилни”. За нас е чест да сме цивилни, защото това означава сам да можеш да отговаряш за действията си.

Прием:
- вратите ни са отворени за всеки, който е готов да подчини собственото си его в името на общото добруване
- няма изискване за носене на аватари и безусловно подчиняване на заповеди. Цивилните се отличават, с това, че при нас всеки е Личност, носеща и изразяваща своята индивидуалност.

Като командир и създател на Отряда си запазвам правото да отстранявам всеки, който с действията си руши авторитета на останалите.

Ние сме НЕЗАВИСИМИ – защото искаме да ползваме главите си, когато действаме.
Ние сме НЕЗАВИСИМИ – защото не разчитаме някой да ни помага даром.
Ние сме НЕЗАВИСИМИ – защото единствения суверен на действията ни е НАРОДЪТ!

Ще се радвам ако станете част от Independent Civil Forces !
Тук е гарантирана възможността да се срещнете и общувате с хора, които освен да бъдат цивилни, искат и играят за да видят просперираща и толерантна еБългария! Само за 1 ден от съществуването си вече сме над 35 човека. Благодаря на всички, оказали ми своето доверие!
Приятна игра на всички!
Tablov

Вижте профила на потребителя http://icforces.bulgarianforum.net

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите